О нама

Основна школа ,,Отворена врата“

Историјат школе

Основна школа „Отворена врата“ почела је да  ради 2000. године са седиштем у Улици добре деце, број 25. Смештена је у строгом центру града. У њеној непосредној близини налазе се парк Зелена оаза, позориште „Дозволите да се обратимо“ и Музеј ликова из цртаних филмова. Окружена је стамбеним и пословним зградама и градском вревом. Наши ђаци су одмалена добродошли у нашу школу – прво као млађа браћа и сестре наших ђака, затим као предшколци предшколске установе „Прво слово“ која се налази у оквиру наше зграде, а затим као  наши прваци.

Настава је организована у две смене – црвеној и плавој. Одељења црвене смене носе индексе 1 и 3, а плаве 2 и 4. Наша школа је по оснивању бројала 650 ученика и 35 наставника. Данас је наша школа други дом за 830 ученика и 47 наставника. Поред наставног кадра , у школи раде педагог, психолог, логопед и библиотекар. У школској згради од 2005. године налази се и зубарска амбуланта коју наши ученици посећују радо и без страха.

„Отворена врата“ је школа у којој се учи с радошћу и полетно, школа у којој свако дете има своје место и потребну пажњу, а наставници раде интензивно, ангажовано и с љубављу. Висока мотивација ученика, родитеља и наставника резултирала је успесима. Зато смо престижна школа.

0
Запослених
0
Ученика
0
Секција и ваннаставних активности
0
Наставника и учитеља
0
Одељења

Пратите нова дешавања у нашој школи.

Сазнај више!